Maart 2017 – “Good things are going to happen”

Hij: “Je zou een Blog moeten beginnen”

Ik: “Een Blog? En wanneer zou ik dat nog moeten doen?”

….

Ik teken op, maart 2017, de start van mijn eigen merk: VanVie | Creations de Vie!!!!! Jihaaaa ………….

Wat ben ik trots. Maanden denken, voorbereiden, slapeloze nachten, uittekenen, uitrekenen, kleurtjes kiezen, wolletjes voelen, bouwen aan de website, nog meer denken, nog meer slapeloze nachten, en vooral ….. mijn eigen collectie bij elkaar haken. Dat laatste is het leuke stukje, hoef ik niet uit te leggen :-).

Die blog, die komt er wel, momenteel nog even geduld oefenen. Geniet alvast van de leuke creaties op mijn site, volg zeker mijn Facebook, Instagram en Twitter pagina’s, dan kom je al hééél veel te weten over VanVie. En niet vergeten vooral ook je familie, vrienden, collega’s, buren, you name it …. warm maken voor VanVie en allemaal doorverwijzen. Ik ga er alles aan doen om een mooi, nieuw merk in het Belgische landschap neer te zetten #ditisbelgisch #handmadeinbelgium. Maar dat kan ik niet zonder jou. Daarvoor alvast mijn eindeloze dankbaarheid.

In afwachting van het afwerken van de site, aarzel niet bij vragen, opmerkingen, suggesties, …. me reeds een bericht te sturen op info@vanvie.be of op mijn Facebook pagina.

Tot snel,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *