April 2017 – “All you need is Faith, Trust and a little bit of Pixie Dust”

April hebben we weer afgesloten voor dit jaar. Weer een maand verder. En wat voor een maand. Als het aankomt op planning, ben ik meestal heel sterk. Het gekke is dan ook …. “Planning VanVie”, het lijkt alsof ik helemaal geen planning heb :).

Het lijkt alsof op sommige dagen je gedachten helemaal niet de jouwe zijn.

“Hoe krijg ik dat nu weer af?”

en

“Oh ja, daarvoor moet ik ook nog bellen.”

en

“Zo leuk, daar moet ik meer over te weten komen.”

en

…..

We draaien op volle snelheid. Het creëren van de collectie, het uitzoeken van leveranciers die beantwoorden aan mijn visie, het verder werken aan de website… (Oh en tussendoor werken we ook een full time job, runnen we een gezin met 3 kids en proberen we onze verbouwingen in goede banen te leiden). Er zijn dagen dat je heel tevreden naar bed gaat omdat alles volgens plan ging. Er zijn echter ook veel nachten dat je ligt te woelen van alles wat nog moet gaan gebeuren.

Neemt niet weg, dat ik het de max vind :). Nieuwe creaties, nieuwe kleuren, nieuwe klanten, nieuwe volgers, nieuwe bestellingen, …. Alles is zo overweldigend. Alles is zo leuk. Die Peter Pan had gelijk: Alles is …. Pixie Dust to me!!

Blijf me zeker volgen voor de leukste creaties via mijn FacebookInstagram en Twitter pagina’s.

Aarzel ook zeker niet om me een bericht te sturen op info@vanvie.be of via Facebook.

 

Tot snel,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *