Contact

VanVie vindt een persoonlijk contact van ontzettend veel waarde. Zit u met een vraag, een suggestie, wil u graag een specifieke bestelling bespreken of informeren naar een workshop, aarzel dan niet mij te contacteren. VanVie is Vie en Vie alleen. Ik tracht steeds zo snel mogelijk te antwoorden. Telefonisch kan u me best contacteren tijdens de avond uren of tijdens het weekend. Contact opnemen per email heeft nog steeds de voorkeur:

GSM:        +32 472 464 030
Email:        info@vanvie.be

 

 

Bezoek onze DemoRoom
Wilt u ons graag een bezoekje brengen, onze wolletjes komen voelen, onze creaties komen passen of knuffelen, foto’s bekijken van al wat nog meer mogelijk is behalve wat op de site staat? Wij hebben eveneens een DemoRoom die u steeds op afspraak kan bezoeken:

Dorpsstraat 158 te 9420 Erpe (Vlaanderen)

Beurzen en Markten
Omdat VanVie geen echte baksteen winkel met openingsuren heeft, proberen wij behalve een bezoekje aan onze DemoRoom, onze collectie toch naar de mensen te brengen. Mocht u VanVie graag uitnodigen met een standje voor een lokale markt, beurs of evenement, geef dan gerust een seintje.

 

Samenwerking
VanVie vindt het fantastisch om haar creaties uit te lenen aan magazines, voor fotoshoots, om uw etalage (tijdelijk) op te leuken, voor evenementen, ….. Aarzel niet ons te contacteren en dan komen we zeker tot een overeenkomst voor een tijdelijke leen. In geval u gebruik maakt van fotomateriaal met creaties van VanVie, vragen wij u steeds vermelding te maken naar onze website en/of onze contactgegevens te vermelden.

Overige informatie
IBAN: BE23 3770 8355 1591
Ondernemingsnummer: 0672 373 514
BTW nummer: vrijstelling kleine onderneming