Wie is Vie?

Wie is Vie? Dat is een makkelijke, ik ben Vie!

Mijn naam is Evi, roepnaam Vie. Alle creaties op deze site komen van mijn hand (al dan niet op basis van patronen van andere ontwerpers). Creaties van Vie, de naam VanVie was niet zo een moeilijke.

Wij hebben een lekker modaal gezin: 3 kindjes, een hond en een kat. We werken beide een fulltime baan en combineren dit met een taxibedrijfje (lees 3 tieners rondrijden naar hun hobby’s). De nood aan wat ontspanning is dikwijls aanwezig. En dit vind ik in het handwerk, met een uitgesproken voorkeur voor haken. Het zien veranderen van een bolletje garen in steeds weer een unieke creatie afhankelijk van de kleurtjes, de combinatie van steken, de afwerking, …. het geeft me ontzettend voldoening.

Een hoofd vol ideëen, dus regelmatig zullen er hier wel weer nieuwe creaties te zien zijn. Hou ook onze social media in de gaten, Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter, …. ik probeer mee te zijn.

Veel plezier met VanVie en aarzel zeker niet een berichtje te sturen indien u vragen heeft, opmerkingen of gewoon graag een leuk bericht wenst achter te laten.